miercuri, 28 septembrie 2011

Salam de biscuiti cu ciocolata

Ingrediente-200 g ciocolata neagra-100 g unt-1 galbenus-4 linguri de lapte-150 g de biscuiti, piscoturi, bezea, fistic, stafide, bomboane, alune, etc.-zahar pudra...Topiti la bain marie ciocolata si untul impreuna. Luati cratita de pe foc si lasati-o 5 minute sa se raceasca.Taiati biscuitii, piscoturile, bezeaua in bucati nu foarte mici.Adaugati galbenusul si laptele la ciocolata calda. Amestecati repede, nu incercati sa incorporati aer, nu aveti nevoie.Varsati biscuitii si celelalte ingrediente seci in ciocolata si amestecati din nou.Intindeti o folie de aluminiu, varsati ciocolata si dati-i o forma de salam. Rulati folia, puneti salamul la frigider o noapte intreaga.Varsati zahar pudra intr-o punga, dezveliti salamul, puneti-l in punga cu zahar, inchideti punga si intoarceti salamul pe toate partile pana se acopera de zahar. Taiati felii nu foarte subtiri. Tineti salamul la frigider...POFTA BUNA!...Micul secret al retetei...Multa pasiune si suflet...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu