miercuri, 28 septembrie 2011

Papanasi Fierti

Ingrediente-300 g branza de vaci-80 g gris-1 ou-75 g zahar-1 pliculet zahar vanilat-100 g pesmet- 50 g unt...Mod de preparare reteta Papanasi Fierti-Se amesteca branza cu grisul,50 g zahar,zaharul vanilat,oul si faina.Se lasa deoparte cateva minute.Se pune apa la fiert intr-o cratita mare.Se topeste untul intr-o tigaie,se adauga pesmetul,zaharul(25 g)si se prajeste cca 5 minute(Atentie!!!sa nu se arda)Cu mainile date cu faina se formeaza bilute din compozitia de branza.Cand apa incepe sa fiarba se pun papanasii.Cand sunt fiertii se ridica la suprafata.Se scot cu o paleta si se rostogolesc prin pesmet.Se pot servi cu zahar pudra,dulceata,sos de ciocolata,smantana dulce..SPOR LA TREABA SI POFTA BUNA !!!...Micul secret al retetei...Multa pasiune si suflet...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu