miercuri, 28 septembrie 2011

Ardei copti

Ingrediente- ardei- ulei- otet-usturoisare-Mod de preparare reteta Ardei copti -Se pun ardeii la copt, intorcandu-i de pe o parte pe alta la interval de cateva minute pentru a se coace uniform si a nu se arde peste masura. Cand sunt gata, ii pui pe toti intr-un bol, ii presari cu sare si ii lasi asa vreo 10-15 min. Sarea ajuta la a "despielita" mai usor ardeii. Ii decojesti, ii treci sub un jet de apa si ii asezi pe platou. Prepari dupa gust sosul din ulei, otet si cativa catei de usturoi pisati. Torni peste ardei si ii lasi sa isi contopeasca aromele. Se servesc reci, de obicei avand alaturi la masa salata de vinete cu cateva felii de rosii.SPOR LA TREABA SI POFTA BUNA !!!...Micul secret al retetei...Multa pasiune si suflet...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu